Hitta relaterad information med hjälp av etiketter

X

Alla etiketter

08-407 20 00

 

H&H rekryterar Björn Albertsden 24 februari 2010

H&H välkomnar Björn Alberts, strateg inom digital kommunikation och affärsutveckling. Med Björn Alberts förstärker och vidareutvecklar vi H&H:s erbjudande kring digital kommunikation, säger Martin Petersson, VD.

I februari började Björn som Senior Partner på H&H. Björn har 15 års erfarenhet av digital kommunikation och är en känd bloggprofil inom digital marknadsföring.

På H&H arbetar Björn med rådgivning kring digitala kanaler samt med strategi och konceptutveckling för digital kommunikation.

”Det är mycket tal om social media nu, vilket egentligen är olyckligt. I själva verket håller själva marknaden på att snabbt ändra karaktär. Den arena våra kunder agerar på är både global och digital. Digitaliseringen har jämnat ut maktförhållandena mellan varumärke och intressent, det som i allmänt tal benämns ”sociala medier” Att ta sig an den förändringen är en fråga för högsta ledningen. Det känns stimulerande att tillsammans med den seniora kompetens som finns på H&H arbeta med de här frågorna på den nivå de hör hemma,” säger Björn.

”Björns erfarenheter från strategisk marknadskommunikation online kompletterar vår starka position inom online och bidrar till att vi på ett ännu bättre sätt kan integrera digitala strategier och aktiviteter i vårt kommunikationserbjudande”, säger Martin Petersson, VD för H&H.

Björn kommer närmast från Web Guide Partner, som affärsområdeschef för en enhet inom online media.

Kontakt

Martin Petersson
08-407 20 00

Björn Alberts kontaktuppgifter

www.bjornalberts.com

Uppdaterad den 3 november 2010 13:53

Kommentera

Fält markerade med (*) är obligatoriska

Random code


Tipsa

Fyll i formuläret för att tipsa om sidan.X

Kommentarer (0)