Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

H&H Group förvärvar Identx

Varumärkes- och PR-byrån Identx blir idag en del av H&H Group. Identx kommer fortsätta att utveckla sin verksamhet med bas i Linköping och kan nu satsa ytterligare med tillgång till kompetens från de övriga elva bolagen i koncernen.

– Vi har lärt känna Identx som ett mycket välskött bolag med genuint kompetenta medarbetare och starka kundrelationer. Företagets imponerande utveckling sedan starten är ett tydligt kvitto på att Identx skapar värde för sina uppdragsgivare. Vi ser nu fram emot att jobba tillsammans för att ytterligare utveckla bolagets ledande ställning i Östergötland, säger Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.

Förvärvet av Identx stärker och kompletterar gruppens kunderbjudande bland annat inom offentlig sektor, varumärkespositionering och analys. Identx ledande position i Östergötland ger också en attraktiv regional styrka.

– Att bli en del av H&H Group känns roligt och spännande på många sätt. Dels kan vi nu stärka vårt erbjudande inom flera discipliner till våra uppdragsgivare, dels ger det Identx och våra medarbetare en stor möjlighet till utveckling, säger Karin Ljungmark-Malmström som fortsätter som vd för Identx.

Identx omsätter ca 20 mkr och har 15 medarbetare.

– Vår idé med H&H Group är att vara långsiktiga och engagerade ägare till framgångsrika kommunikations­företag. Genom att värna om entreprenörsandan och kulturen ges varje byrå frihet att utvecklas på det sätt som passar bäst. Vi tror på det som det bästa sättet att tillsammans nå en större potential, säger Martin Petersson.

Mer om Identx finns att läsa på www.identx.se.

Kontakt
Martin Petersson, VD och koncernchef H&H Group Telefon 0709 - 711291 eller e-post: martin.petersson@halvarssongroup.com

Karin Ljungmark-Malmström, VD Identx Telefon 0706-37 28 08 eller e-post karin@identx.se