Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

Hallvarsson & Halvarsson knyter till sig två seniora rådgivare

Hallvarsson & Halvarsson fortsätter att expandera och knyter till sig ytterligare senior strategisk kompetens i form av Gabriel Francke Rodau och Johan Bobert.

“Vi ser en stark efterfrågan på senior rådgivning och då ofta på rådgivare som har förmågan att hantera komplexa kommunikations­utmaningar som involverar flera frågeställningar och intressentgrupper. Både Gabriel och Johan har erfarenhet från just den typen av uppdrag och jag är därför väldigt glad över att få knyta dem båda till H&H”, säger Anna Grönlund Krantz VD på Hallvarsson & Halvarsson.

Gabriel Francke Rodau har arbetat med kommunikation i över femton år, bl.a. som partner på JKL och som kommunikations­chef på Swedbank.

”Hallvarsson & Halvarsson har skapat ett spännande erbjudande med kunden i fokus. Det är dessutom en byrå som delar min syn på god kommunikation som värdeskapare för företag, konsumenter och samhälle. Jag ser fram emot att bidra till byråns kunder och samtidigt få möjlighet att inspireras av alla smarta konsulter på H&H”, säger Gabriel Francke Rodau.

Johan är konsult inom Public Affairs och PR sedan många år, bland annat hos legendaren Jerry Bergström AB, som vice VD på svenska Hill and Knowlton och senast inom det egna företaget Deliberately Communications.

”Det är spännande och givande att arbeta i ett större sammanhang och Hallvarsson & Halvarsson är ju idag Sveriges ledande större kommunikations­byrå. Där finns stor kompetens både på bredden och djupet, byrån och gruppen har ett mycket gott anseende och till detta har jag på kort tid upptäckt att det är en trevlig, ambitiös och lärande organisation”, säger Johan Bobert.info@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group