Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

Journalisten Åsa Julin till H&H

Kommunikations­byrån Hallvarsson & Halvarsson stärker sin mediekompetens ytterligare genom rekryteringen av journalisten Åsa Julin. 

- Vi ska alltid vara förstahandsvalet för företag med komplexa kommunikations­utmaningar. Åsa har en förmåga att snabbt sätta sig in i svåra frågor och formulera budskap och råd utifrån en förståelse av hur omvärlden och medielandskapet fungerar. Detta tillsammans med hennes erfarenhet av produktion inom etermedier kommer att stärka vår position ytterligare, säger Anna Grönlund Krantz, VD på Hallvarsson & Halvarsson.

Åsa Julin har många års erfarenhet av nyhetsarbete på de stora riksredaktionerna. Under flera år var hon programledare på TV4 Nyheterna och programledare och redaktör på TV4 Ekonominyheterna. Hon har också arbetat för Ekonomiekot på Sveriges Radio, som producent för Nobelstudion på Sveriges Television samt för flertalet avsnitt av Sommar i P1.  Utöver detta har hon bedrivit en framgångsrik verksamhet som moderator.

- Hallvarsson & Halvarsson är för mig den byrå i Sverige idag som har det mest intressanta erbjudandet inom strategisk kommunikation. Kombinationen av djup expertis inom ett flertal områden och en förmåga att leverera både råd och handling gör att man har många intressanta uppdrag och kunder. Jag ser framemot att addera min erfarenhet och kompetens till denna spännande mix, säger Åsa Julin.

För ytterligare information, kontakta Anna Grönlund Krantz, VD. info@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group