Hallvarsson & Halvarsson expanderar till Malmö

Bysted blir en del av Hallvarsson & Halvarsson, som därmed expanderar till Malmö. Med tillskottet har Hallvarsson & Hallvarson nu över 80 konsulter fördelade på två städer.
Hallvarsson & Halvarsson expanderar till Malmö

Den strategiska kommunikationsbyrån Bysted har varit en del av H&H Group sedan 2016 och blir nu helt integrerad del av Hallvarsson & Halvarsson.

Vi är väldigt glada över att nu få arbeta helt integrerat med våra duktiga kollegor i Malmö. Det skapar stora möjligheter för våra kunder i Öresundsregionen att få en närmare väg in till oss.

Säger Anna Grönlund Krantz, VD på Hallvarsson & Halvarsson, och tillägger:

Jag är också väldigt glad över att vi har kunnat rekrytera Åsa Ragnar som Excecutive Director för vårt kontor i Malmö. Åsas kompetens spänner över samtliga H&Hs practiceområden vilket kommer vara till stor nytta för våra kunder.

Åsa Ragnar har många års erfarenhet från såväl konsult som kundsidan senast som global kommunikationsdirektör på Oatly.

I den föränderliga värld vi lever i är kommunikation kanske viktigare än någonsin. Därför är det extra roligt att bli en del av Nordens skarpaste kommunikationsbyrå och få möjlighet att tillsammans med mina smarta kollegor bidra till våra kunders framgång, säger Åsa Ragnar.

H&H Groups vd och koncernchef Martin Petersson kommenterar:

Öresundsregionen är viktig och attraktiv för hela vår grupp. Ett antal stora bolag med komplexa kommunikationsutmaningar har sin bas i södra Sverige och Danmark. Vi har under året satsat stort genom förvärvet av Nordic Morning och förvärvet av B2B-byrån Pyramid med systerbolagen digitalbyrån Petra och varumärkesesperten Graal som alla har sin bas i Helsingborg. Nu tar vi ytterligare ett steg genom H&Hs etablering i Malmö.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ?

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se