Hallvarsson & Halvarsson nominerade till prestigefyllda designpriser

H&H har nominerats till både Publishingpriset och Svenska Designpriset för designen av SCA:s Års- och hållbarhetsredovisning 2021. Vinnarna utses senare i höst.
Hallvarsson & Halvarsson nominerade till prestigefyllda designpriser

Vinnarna av Svenska Designpriset presenteras den 21 oktober på Berns i Stockholm. Nytt för i år är att guld- och silvermedaljörerna röstas fram av en erfaren designjury. Men design syftar till att påverka många människor och folkets röst är fortfarande viktig för Svenska Designpriset. Från och med i år kommer folkets röst därför att avgöra vilka bidrag (ett per kategori) som får det hedervärda priset "Peoples Choice". SCA:s Års- och hållbarhetsredovisning 2021 är nominerad i kategorin ”Redaktionell årsredovisning”.

Var gärna med och rösta mellan 19-25 september! Du röstar via hemsidan designpriset.se. Välj kategorin ”Redaktionell årsredovisning”.

Publishingpriset är en årlig jurybedömd pristävling för annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker. Sedan år 1990 har Publishingpriset premierat lovvärd redaktionell kommunikation och marknadskommunikation och priset är genom sin breda bedömning och sitt omfattande tävlingsområde Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling.

Juryn består av verksamma kommunikatörer såsom fotografer, grafiska formgivare, filmproducenter, journalister, redaktörer och UX designers. De granskar, värderar och jämför tävlingsbidragen, som bedöms utifrån ett antal kriterier. Vinnarna tillkännages den 9 november.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med Branding & Design?
Anna
Anna Norén
Project Manager, Practice Lead Corporate Reporting
+46 70 849 56 62
anna.noren@halvarsson.se

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se