Hallvarsson & Halvarsson stärker sitt varumärkeserbjudande

Vi stärker varumärkeserbjudandet genom tillskott av ett team på sex erfarna medarbetare från från Strateg Agency.
Hallvarsson & Halvarsson stärker sitt varumärkeserbjudande

Hallvarsson & Halvarssons stärker sitt erbjudande inom strategiskt varumärkesarbete, kreativitet och strategisk design med ett team från Strateg Agency.

Övergången sker i samförstånd med Diplomatgruppen som äger Strateg.

Vi har länge letat efter riktigt vass varumärkeskompetens som har vana av att arbeta nära kundernas affär och som kan utveckla kreativa koncept. Jag är därför väldigt glad över att vi har hittat Pär Pärsson och hela teamet som han tar med sig. Jag är övertygad om att den kompetens som teamet besitter kommer att tillföra mycket till våra kunder, säger Anna Grönlund Krantz, VD Hallvarsson & Halvarsson.

Teamet som blir en del av Hallvarsson & Halvarsson från den 1 oktober består av; Pär Pärsson, Ola Nilsson, Albin Rossling, Josefine Nässil, Katarina Ånberg och Per Börjesson.

Jag är oerhört glad över att vi nu blir en del av teamet på Hallvarsson & Halvarsson. Det känns som en perfekt kombination, säger Pär Pärsson. Vi ser fram mot att nu kunna jobba gränsöverskridande över kommunikationsdisciplinerna för att bygga våra kunders förtroende och hjälpa dem att bygga ett hållbart varumärke.
Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ?

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se