Journalisten Åsa Julin till H&H

Vi spetsar vår kompetens inom media genom att rekrytera journalisten Åsa Julin. Läs mer i detta pressmeddelande!
Journalisten Åsa Julin till H&H

Kommunikations­byrån Hallvarsson & Halvarsson stärker sin mediekompetens ytterligare genom rekryteringen av journalisten Åsa Julin.

- Vi ska alltid vara förstahandsvalet för företag med komplexa kommunikations­utmaningar. Åsa har en förmåga att snabbt sätta sig in i svåra frågor och formulera budskap och råd utifrån en förståelse av hur omvärlden och medielandskapet fungerar. Detta tillsammans med hennes erfarenhet av produktion inom etermedier kommer att stärka vår position ytterligare, säger Anna Grönlund Krantz, VD på Hallvarsson & Halvarsson.

Åsa Julin har många års erfarenhet av nyhetsarbete på de stora riksredaktionerna. Under flera år var hon programledare på TV4 Nyheterna och programledare och redaktör på TV4 Ekonominyheterna. Hon har också arbetat för Ekonomiekot på Sveriges Radio, som producent för Nobelstudion på Sveriges Television samt för flertalet avsnitt av Sommar i P1.  Utöver detta har hon bedrivit en framgångsrik verksamhet som moderator.

- Hallvarsson & Halvarsson är för mig den byrå i Sverige idag som har det mest intressanta erbjudandet inom strategisk kommunikation. Kombinationen av djup expertis inom ett flertal områden och en förmåga att leverera både råd och handling gör att man har många intressanta uppdrag och kunder. Jag ser framemot att addera min erfarenhet och kompetens till denna spännande mix, säger Åsa Julin.

För ytterligare information, kontakta vår vd Anna Grönlund Krantz

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med ?
Daniel
Daniel Frykholm
Senior Director
+46 70 206 77 86
daniel.frykholm@halvarsson.se
Anna
Anna Rasin
Senior Director
+46 76 109 05 83
anna.rasin@halvarsson.se

Vill du veta mer?

Anna
Anna Grönlund Krantz
CEO, Partner
+46 70 637 33 51
anna.gronlund.krantz@halvarsson.se