Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Tjänster

Almedalen

Almedalen ger dig möjligheten att träffa branschkollegor och berätta om er eller lyssna in de senaste trenderna i politiken och näringslivet. Men Almedalen ger även något mer. Du kan vidga vyerna och delta i diskussioner helt utanför ett invant område, men som ändå har stor betydelse för hur du bör utveckla produkten och berättelsen. Du tvingas sätta din produkt och dina långsiktiga mål i ett samhällssammanhang.

Därför ska du betrakta Almedalen främst som en plats att lyssna på och först i andra hand ett ställe att berätta på. Du ska vilja komma hem med tio nya idéer och tio olika sälj-leads. Du ska komma hem med nya visitkort som du plockat upp – och som är fler än de visitkort du delade ut.

H&H har deltagit i Politikerveckan i Almedalen i 20 års tid. Vi är en fullservicebyrå vad gäller påverkanskommunikation och hjälper våra kunder med allt de behöver för att nå ut under politikerveckan.

Med Hallvarsson & Halvarsson får ni

  • Skräddarsydda projekt utifrån era behov
  • Ett dedikerat team med stor erfarenhet av påverkanskommunikation
  • En huvudkontakt som är med i hela processen och även efter Politikerveckan
  • En partner som kan ta hand om alla era behov under Politikerveckan
  • Flexibilitet och ett stort kontaktnät
  • Tillgång till några av Visbys bästa lokaler

Att samarbeta med HH under Almedalen

Tillsammans med våra kunder arbetar vi fram allt från strategi, koncept, aktivitetsplaner och uppföljande aktiviteter. Vi jobbar både strategiskt och operativt. Vi har ett stort team som kan delta i processen att ta fram aktiviteter, och ett stort team på plats i Visby som kan hjälpa till med det praktiska och svårplanerade arbetet, något vi av erfarenhet vet brukar vara av stor betydelse i Almedalen.

Almedalen är till sin natur mångsidigt och kreativt och det finns en mängd olika aktiviteter som kan genomföras. Ibland kan det vara svårt att veta vilka aktiviteter som är bäst lämpade då detta beror på de egna resurserna och inte minst på det politiska läget inför, under och efter Almedalen. Vi kommer i samråd med er fram till inte bara vad er organisation borde göra utan även vad ni inte borde göra. Vi har lång erfarenhet av att förbereda och genomföra seminarier men bistår även våra kunder med att ordna mingel, middagar och rundabordssamtal för små eller större grupper. Utöver att hjälpa företag och organisationer kan vi även skapa personliga scheman för

nyckelpersoner hos er, så kallade snitslade banor med rekommendationer kring vilka arrangemang som bör besökas och lämpliga arenor för att få ut era budskap. Om ni inte vill eller kan åka till Almedalen kan vi även ordna med bevakning på plats och lämna en detaljerad rapport kring debatten i frågor som påverkar er.

För mer information kontakta Mårten Wennberg.info@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group