Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Tjänster

Corporate Marketing

Vi lever i en tid när de flesta produkter och tjänster är mer eller mindre likvärdiga. Hur ska man då särskilja sig från konkurrenterna?

Skillnaden stavas ofta varumärke. Och då menar vi inte i första hand ditt företags logotyp och er visuella profil. Utan vi talar främst om de associationer som ditt företag eller din produkt förmår skapa hos era olika intressenter.

Allt varumärkesarbete måste ta avstamp i en grundläggande och tydlig strategi. Det handlar om företagskultur och värderingar. Att etablera ett styrmedel för all er kommunikation. Som skapar rätt relationer. Som väver in känslor och upplevda värden i det vi erbjuder. Och som framför allt bygger förtroende.

Läs mer om vi hur vi arbetar inom Corporate Marketing med  Varumärke och positionering samt Grafisk produktion och design.info@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group