Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Tjänster

Hållbarhetskommunikation

I takt med att omvärldens krav och förväntningar på hållbarhet ökar, växer också behovet av öppenhet och god kommunikation. Att bygga förtroende och varumärke handlar alltmer om ägandeskap och att själv sätta rätt ton och förväntningar. Och det gäller att också hålla fokus internt – effektiv kommunikation med chefer och kollegor är avgörande för framgångsrik utveckling och implementering av hållbara strategier.

H&H:s Sustainability Affairs-team har expertis inom extern och internkommunikation, riktad till olika professionella aktörer och till bredare målgrupper. Vi tror på att göra kommunikation så öppen, begriplig och tilltalande som möjligt. I samverkan med våra systerbyråer i H&H Group kan vi också bistå med produktion av kampanjer, filmer, webbplatser och interaktiva utbildningsprogram.

H&H:s tjänster inom hållbarhetskommunikation inkluderar bland annat:

  • Varumärkes- och konceptutveckling med hållbarhet
  • Kommunikations­plattform, strategi och plan
  • Företagswebbplatser
  • Hållbarhet i traditionella, digitala och sociala medier
  • Internkommunikation och implementering

För mer information kontakta Åse Bäckström, Head of Sustainability Affairsinfo@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group